Segway de teren

Toată familia sus pe Segway

Segway de teren
Toată familia sus pe Segway

“Lumea nu le aparține doar tinerilor de 20 de ani!” – Experiența și aventura nu are vârstă! Oamenii peste 60 de ani beneficiază de o reducere de 20% din prețul serviciilor, iar cei peste 70 de ani dispun de o reducere de 50%. Oaspeții noștri care au împlinit deja 80 de ani beneficiază de o reducere de 100%!


Este nevoie de rezervare prealabilă!
Toată familia sus pe Segway! 


NE ORGANIZĂM TURELE FOLOSIND DOAR SEGWAY-URI DE TEREN AMERICANE ȘI ORIGINALE!

 

TURA „KIS TOBOZ” ÎN IZVOARE

TURE PENTRU ÎNCEPĂTORI

Tura „KIS TOBOZ” în Izvoare pentru “absolut” începători. Tura de bază la un preț foarte avantajos: 30 de minute de instruire pe un teren de instrucție și 30 de minute pe teren normal. În total: 60 de minute de tură care poate fi efectuată cu ușurință de toată lumea.

HARGITAI TÖRPÉK

TURE PENTRU AVANSAȚI

Tura „HARGITAI TÖRPÉK” pentru “cei curajoși”. Punctul de întâlnire pentru plecarea în tură este în Baza de Experiențe “Fáradt Bakancs”, traseul trece pe lângă poalele munților Harghita Mădăraș, iar tura durează în total 90 de minute: 30 de minute pe un teren de instrucție și 60 de minute pe teren normal.

TURE VIP

PENTRU ÎNCEPĂTORI ȘI AVANSAȚI

Tura „Zerge” – “secretul descoperirii”. Punctul de întâlnire pentru plecarea în tură este în Baza de Experiențe “Fáradt Bakancs”. Traseul trece prin munți și văi, pentru aventurierii extremi în cele mai dure condiții off-road!

Galerie: