Mountaincart

Túrák Ivóban

Mountaincart
Túrák Ivóban

A montaincart egy új fejlesztésű, mókás eszköz, ami lehetővé teszi, hogy egész évben szánkózhassunk függetlenül attól, hogy épp van-e hó, vagy nincs. Az ergonómikus üléskialakítás lehetővé teszi, hogy mi csak a sebesség élvezetére koncentrálhassunk. 

A kiváló minőségű egyedi tervezésű ultrabiztonságos és élvezetes új eszköz még Európában is. A legújabb őrület, mely már 12 éves (135 cm felett) kortól 99-ig használható minden korosztálynak egyedi meglepetéseket tartogat. 12 éves kor alatt ölben tudják a szülők lehozni a gyerekeket.

Max. terhelés: 120 kg (szülő+gyerek)! A kaland egy erdei úton történik, amely Erdély leghosszabb cartos pályája részben aszfaltozott részben kavicsozott. A pálya 10 km hosszúságaval és átlag 10%-os lejtésével, valamint 1000 m-es szintkülönbségével garantálja a felejthetetlen kalandott.

3 kerék, ülve száguldás, csak fék, semmi pedál, végig lejtőn. A fékek nem egyszerre működnek, hanem külön a balt és külön a jobbot tudjuk használni, ezért a  farolások tárháza kifogyhatatlan variációs lehetőségeket tartogat számunkra, a pályán található 6 tűkanyar.   
A túrák az Ivói Fáradt Bakancs Élménybázisáról indulnak.

Részvételi díj:

  • 10 km-es szakasz esetén - 130ron/fő/túra  - minimum  létszám 6 fő
                                             

Előzetes bejelentkezés, időpont és kapacitás egyeztetés ajánlott.
Kérem, érdeklődjön elérhetőségeinken, vagy foglaljon előre időpontot.

A program ideje 1,5 óra, a résztvevőket minden esetben kiképzett túravezető kíséri, aki a "cartozás" rejtelmeibe is beavatja a résztvevőket.

Galéria: