HARGITAI TÖRPÉK

TURE PENTRU AVANSAȚI

HARGITAI TÖRPÉK
TURE PENTRU AVANSAȚI

Tura „HARGITAI TÖRPÉK” pentru “cei curajoși”. Punctul de întâlnire pentru plecarea în tură este în Baza de Experiențe “Fáradt Bakancs”, traseul trece pe lângă poalele munților Harghita Mădăraș, iar tura durează în total 90 de minute: 30 de minute pe un teren de instrucție și 60 de minute pe teren normal.


Pentru cei care au încercat măcar o dată Segway-ul la noi. Maxim 10-15 minute de exerciții de încălzire, recapitulare și o tură mai lungă. În total: 90 de minute.

Preț brut: 150 RON/persoană

Tura este recomandată oaspeților noștri avansați și intermediari, însă nici aventurierii începători nu trebuie să se panicheze deoarece această tură poate fi efectuată și de ei cu puțină voință. În timpul acestei ture participanții pot învăța utilizarea sigură a vehiculului pe un teren mai dur. 
Munții Harghita sunt munții vulcanici cei mai tineri și cei mai lungi ai masivului central al Carpaților Orientali. Munții după care a fost numit județul Harghita reprezintă limitele regiunilor Odorheiu Secuiesc și Miercurea Ciuc. Lungimea munților Harghita pe creste este de 70 km, iar lățimea acestora este de 20-25 km.