TURA „KIS TOBOZ” ÎN IZVOARE

TURE PENTRU ÎNCEPĂTORI

TURA „KIS TOBOZ” ÎN IZVOARE
TURE PENTRU ÎNCEPĂTORI

Tura „KIS TOBOZ” în Izvoare pentru “absolut” începători. Tura de bază la un preț foarte avantajos: 30 de minute de instruire pe un teren de instrucție și 30 de minute pe teren normal. În total: 60 de minute de tură care poate fi efectuată cu ușurință de toată lumea.


Tura are loc pe drumurile misterioase ale localității Izvoare și trece și pe lângă “Tárzán Bányája”. (“Tárzán Bányája” – o carieră de piatră închisă de mult.)

Preț brut: 100 RON/persoană

Participanții începători la tură care încearcă Segway-ul pentru prima oară în cadrul turei „Kis Toboz” vor avea parte de experiențe de neuitat. Personalul Bazei are grijă ca chiar și primele minute să fie foarte plăcute. Terenul cu o lungime de 4,5 km prezintă mediul care înconjoară baza noastră și frumusețile acestuia, precum și frumusețile localității Izvoare. Scopul turei constă în învățarea utilizării sigure a vehiculului. 
Izvoare este un sat micuț în județul Harghita, Transilvania. Vârful cel mai înalt al munților Harghita – Harghita Mădăraș, “Muntele Sfânt” al secuilor cu o înălțime de 1801 m – peste cel mai ușor accesibil din Izvoare. 
Este o localitate mică aflată sub conducerea comunei Zetea care în ultimii ani a devenit renumită pentru casele sale de oaspeți, cazări și programe. Astăzi este un loc îndrăgit de turiști.